Miten pelataan Black Jackia netissä?

By anastone.fi


Posted On 26 Jun 17 - 01:06:14Miten pelataan Black Jackia netissä?

Black Jack -korttipeli kantaa nettikasinoiden suosituimman korttipelin titteliä. Tämä vanha ja perinteikäs peli on suomalaisille tutumpi venttinä. Sen pelaamista kannattaa opetella ja erilaisia strategioita kokeilla, sillä osittaisena taitopelinä strategioista saattaa olla ainakin joissakin tapauksessa hyötyä. Tämä saattaa edesauttaa päätymistä voitokkaisiin pelisessioihin, jotka näkyvät parhaimmillaan pelaajan pelitilin tuntuvana lihomisena.

Black Jackin säännöt eivät ole vaikeat, vaan päinvastoin pelin johtoajatus on hyvin yksinkertainen; korttien yhteislukemilla koitetaan päästä niin lähelle kahtakymmentäyhtä kuin mahdollista. Lukua ei saa kuitenkaan ylittää. Peli vaatii vain pientä yhteenlaskutaitoa. Kun korttipakka sekoitetaan aina jokaisen jakamisen jälkeen, niin hyvästä muistista ei ole sen vuoksi hyötyä.

Peli alkaa panosten lyömisellä pöytään, jonka jälkeen pelaajalle annetaan kaksi pelikorttia. Pelajalla on mahdollisuus joko korttien ottamiseen tai sitten tyytyä käteensä, jolloin vuoro siirtyy jakajalle. Pelissä täytyy olla tarkkana, ettei pelaaja mene kahdenkymmenenyhden yli, sillä jos näin pääsee käymään, on peli siltä erää pelattu. Siinä tapauksessa, että kukaan ei ylitä kahtakymmentäyhtä, voiton ottaa se, kumpi pääsee lähemmäksi kahtakymmentäyhtä. Eli peli on vaivatonta oppia. Kun tähän lisätään se tieto, että pelissä käytettävät kortit vastaavat arvoiltaan niissä olevia numeroita, lukuunottamatta kuvakortteja sekä ässää, niin pelaaminen käy jouhevasti. Jokaisen kuvakortin arvoksi Black Jack -pelissä on sovittu kymmenen ja ässän arvoksi taas yksitoista.

Kuten pokeripeleissäkin, myös Black Jackissa on erinomaiset palautusprosentit. Tämä kannustaa pelaajia pelin pariin, sillä palautusprosenteilla on valtavasti merkitystä siihen, kuinka paljon rahaa tulee palautumaan pelaajalle pitkällä aikavälillä.


messages.blogsearch

messages.blogcategories


0